Områdets väder

Vädret i Tabora

Tyfoidfeber

20161212_105111

18 dec 2016

Denna 13 åriga flicka insjuknade i hög feber, efter 3 dagar kom hon till sjukhuset jätte dålig, tyfoidfeber konstaterades. Hon  måste akut opereras man fann gangrän i tarmarna.Hon behövde tyvärr opereras igen och till slut måste de även lägg upp tarmen på magen som hon fick ha i flera veckor.

De kunde till slut lägga ner tarmen och äntligen efter 2 mån på sjukhuset efter 4 operationer kunde hon åka hem.Både mamma och pappa har varit här och skött om henne hela tiden. Det har kostat dem så mycket men aldrig bett om hjälp, men nu sista veckan var resurserna slut….så underbart att då kunna erbjuda dem hjälp med den sista betalning av vården .Så glada för bidraget Nkingas Vänner kunde ge.
( PS varje operation kostar 350 000 TSH =ca) 1450 kr

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>