Huset rasade

Denne 17 årige killen bröt lårbenet den 4/2 när huset där han bor med sin gamla farmor rasade ihop. Mamman och pappan döda sedan 10 år.

Jag träffade honom först den 17/2 och fick då veta att en ung farbror var hos honom,men de hade inga pengar och ingen mat…andra patienter på rummet hade delat med sig av sin mat. Han opererades inte pga att de ej hade pengar utan man gipsade och la honom i sträck. NY röntgen förra veckan visar att benet börjat läka. Grannar i hans hemby hjälper denna familj med mat mm.En farbror har diabetes och en yngre fabror är med honom på sjukhuset. De är helt utblottade ..har inga åkrar t.ex. Kände att Nkingas Vänner måste hjälpa att betala hans vård och mat.Sista röntgen visar nu att benet läker och man behöver ej operera, men de har gipsat om.

Swish 1232889152 BG 447-2379

Maggan Edin
på Nkinga

Lämna ett svar