Områdets väder

Vädret i Tabora

Komplikationer

Denna mamma behövde kejsarsnittas för ca 4 v sedan på ett statligt sjukhus. Tyvärr fick hon infektion i operations såret, ordinerades antibiotika …som sjukhuset meddelade att de måste köpa själva på stan…..tyvärr hade de inga pengar.

Förra fredag kom hon hit med ambulans…. i mycket dåligt skick….Stort öppet infektetat sår på buken ca 20 ×20 cm fruktansvärt. Mamman hade ingen bröstmjölk barnet var undernärt ☹ Igår blev jag så glad att se mor o barn må så mycket bättre. se bilderna NKINGAS VÄNNER bekostar vården, mat, antibiotika, mjölkersättning mm.????

Tusen Tack för Era bidrag.
Swish 1232889152 Bg447-2379

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>