Lämnar Nkinga för den här gången

Här lite glimtar från i onsdags innan jag lämnade Nkinga för att flyga hem.
Nkingas Vänner hjälper just nu som vanligt flera barn och några mammor. ? och den hjälpen kommer att fortsätta även om jag Maggan ej finns på plats några månader.

Tre killar han till vänster har svår infektion i armbågen efter fraktur. Killen i mitten en brännskad pga att han skulle hjälpa mamma att få fart på elden under grytan. Han tog flaskan med bensin och slängde över elden och det flammande upp och brände hela arm upp mot örat .Det läker nu jätte fint se bild nedan.
Killen till hö har jag berättat om.Han blev biten av en Pufform i jan. och måste amputeras högt upp. Jag trodde inte vi skulle klara honom. Såren läker bra men tar tid därför är han fortfarande kvar .


Brännskador pojken som läker bra. Här visar han mig …

 


Den här killen har jag redan berättat om.Han kan snart gå hem är kvar för ett sår på foten som ej kan skötas om där han bör. Det var huset han bor i som rasade ihop i ett stort regn som han bröt benet.

TUSEN TACK för era bidrag som gör STOR skillnad.???
Swish 1232889152
BG 447-2379

Lämna ett svar