Pojke utan insulin!

Denna 8-åriga kille fick diagnosen Diabetes i juni 2019. Insulinbehandling startades, han fick blodsocker mätare mm med hem. Kom åter i sept för kontroll allt var okey, hämtade insulin, sprutor mm.

Men efter 3 mån den 16 dec kommer pappan med honom i ett mycket dåligt skick mycket undernärd, hög feber, så mager, hade diarrer, blodockret HHH, svullna fötter orkade inte gå.Tyvärr hade allt gått snett: han hade inte fått insulin, men lokal medicin av något slag.

På den här bilden 29 dec. mådde han äntligen bättre men ännu inte bra. Jag hade ingen information om honom men sjukhuset hade inkluderat honom i den hjälp som Nkingas vänner ger till barn med diabetes. Pappan är hos honom nu. Vi hoppas att han förstår att pojken behöver hans hjälp att tillfriskna.
ALLTSÅ har vi nu 8 barn som behöver vår hjälp med Insulin, sprutor mm.

Swish 1232889152.
Bg 447-2379

TACK ALLA NI som redan hjälper oss att hjälpa barn som har diabetes.

Maggan Edin
på plats i Nkinga

Lämna ett svar