Områdets väder

Vädret i Tabora

Mobila Mödra o barnavårds teamet

Varje vecka tisdag och torsdag åker personalen på Nkingas Reproduction Child Health (RCH  namnet för att också innefatta pappan )  till byar som ej staten har någon RCH clinic som kan vacinera barn och undersöka gravida.  Tidigare hette det MCH = Mother and Child Health.

Man väger barnen ofta  i ett träd  och vaccinerar dem ute beroende på vilken by de åker till. Gravida undersöks och man ger hälsoundervisning. Alla byar får besök varje månad. I en del byar använder de en skola eller en liten vårdcentral som ej har tillgång till vacciner eller tillräckligt med personal.

De väger o undersöker mellan 100 . 240 barn beroende på vilken by de åker till.

 

 

 

 

 

 

En del cyklar men de felsta promenerar flera km.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>