Områdets väder

Vädret i Tabora

Mycket undernärd pojke

7/3 -19 Sedan 4 dagar behöver VI HJÄLPA en mycket svårt undernärd pojke 1 år o 9 mån. gammal. Han har varit sjuk ofta med feber occh fått behandling . Prover  visade positive för malaria men hade bara temp 33 gr. Mamman påstod hon ammat honom till 15 mån gammal men därefter ej fått tillräckligt med näring . Mamman är nu även gravid. Föräldrarna säger att han ej kan gå och han sager inget.Det kommer fram nya uppgifter hela tiden. Han  började att matas med sond med en mjölkblandning var 3;e timma. Vi köpte komjölk  som blandades med vatten, socker o olja.

 

 

 

25/3 mår killen så mycket batter vikt 7,2 kg och har en så go blick. Detta har hänt på 3 veckor., men han kan ej gå o pratar ej . Orsak vet vi ej …kanske lång undernäring . Svårt att få föräldrarna att beskriva hur det varit.

 

 

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>