Områdets väder

Vädret i Tabora

Årsmötet för 2016

 

Hej alla !
Vi har haft årsmöte i föreningen och kunnat glädjas åt ytterligare ett framgångsrikt år. Naturligtvis är det så att behoven är så stora att det ändå känns otillräckligt. Med det vi gör kommer ändå människor tillgodo med fantastisk hög nyttjandegrad.             Vi har försumbara omkostnader då allt arbete är ideellt. Detta år har också börjat bra.

Vi är nu just idag 826 medlemmar i  Facebook gruppen Nkingas Vänner.   Vi har ca 200 gåvogivare/ medlemmar. Tack för ert stöd . Vi hoppas ni fortsätter på samma sätt. Jag tar också detta tillfälle att uppmana er som ännu inte är bidragsgivare att hjälpa oss i detta biståndsarbete. Vi har den här hemsida Nkinga.se som ni får  information. Hemsidan behöver förbättras och vi skulle behöva en skicklig person att hantera den tillsammans med vår ordf. Maggan Edin. Även detta arbete är ideellt så den personen behöver dela vår syn på hjälparbetet. Vi firar nästa år 10 år som förening och Maggan är Primus Motor i föreningen och utför ett strålade arbete helt gratis. Starkt jobbat !

Välkommen att hjälpa oss med biståndet.
Swish: 1232889152, PG: 525864-5, BG: 447-2379

Gösta Karlsson

Styrelsemedlem i Nkingas Vänner

PS Om ni vill bli NkingaVän / medlem sätt in 100 kr/ år och skriv din Email adress

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>