Områdets väder

Vädret i Tabora

Maria o Anna är nu 4 år

….besökte dem i nov 2016

Idag äntligen kunnat hälsa på Maria o Anna .De är nu  4 år gamla. Mamman födde 2 mån för tidigt trillingar och en av dem dog mem dessa två  flickor som bara vägde  600 gr och 800 gr överlevde, vårdades på vår prematur avd. i ca 4 mån.. Jag  brukar försöka hälsa på dem nu och då. De brukar  gråta och vara rädda när jag kommer, men den här gången  blev de så glada. De sprang emot mig och  hälsade genast ”Shikamoo Bibi ”och jag fick ta dem i famnen. De väger nu 11 kg och 12 kg och mår så bra . Vi har varit oroliga ibland och försökt ge dem  jordnötter mm  de kanske ej haft råd att köpa Kolla Anna  som lekte och kokade mat så ivrigt… såå gulligt. Familjen har nu också lyckats kunna bygga sig två egna hus.

Underbart att det går bra för familjen.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>