Områdets väder

Vädret i Tabora

Tragiskt fall

11 November

Jag kom till BB kl 7:00 för kolla deras rutiner…..möttes av ett tragisk syn. EN ung mamma som på natt kl 2:00 födde denna fina kille på 3700 gr på deras lilla vårdcentral ca 6 mil härifrån .Hon började där störtblödda , personalen hade inget att ge.Pappan fick tag i en skruttig bil och de körde till Nkinga så snabbt de kunde. Mamman var redan avliden vid framkomsten.Man bara la tillbaka henne i baksätet.Pappan ville genast åka hem med sin döda fru när jag kom .Jag bad dem vänta så personalen fick kolla barnet, ge barnet ett födelsebevis vacination mm.Jag köpte mjölkersättning 3 burkar, fixade en varm filt och kallade på Yasinta att visa pappan hur man blandar mjölkersättning, hur mycket de ska ge och hur ofta..Pappan var så tacksam sedan att vi stoppade honom att ge sig iväg
Såå tragiskt …

 

20161111_072859

 

20161111_073058

20161111_073049

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>